FÖRETAGET REKLAMIA

REKLAMIA I NÄSSJÖ AB

Lite historik

Reklamia har varit aktiva i branschen sen 1990. Från början var det tröjtryck som gällde, men sedan 1996 har vi inriktat oss på skyltar och dekor. Vi började med folieskärning tidigt, något som fortfarande används en hel del, både på skyltar, fönsterdekor och bilar. Men intresset för storformatsutskrifter fanns tidigt. Vår första printer inköptes 2001. Idag är det printningen som dominerar. Med en hypermodern maskinpark printas allt från affischer till avancerade tryck på inredningsdetaljer i en mängd material.

#

Reklamia drivs idag av Bengt, Markus och Andreas. Under 2015 firade vi 25 år inom branschen. Tillsammans med vår kreativa, kompetenta personal, Kenth, Camilla och Helen ser vi framåt mot ett spännande 2016 med stora maskininvesteringar och ökad kapacitet.

Vår bransch är spännande och rolig, utvecklingen går väldigt snabbt och det gäller att hänga med.
Reklamia ligger i framkanten av utvecklingen, programvaror och maskiner är av senaste snitt.
Vårt brinnande intresse för bild och design bidrar till utvecklingen.

Vår kundkrets består av Sveriges absoluta elit inom butiksinredningsbranschen, genom dem levererar vi till många butikskedjor i Europa.
Vi jobbar även med flertalet kommuner, landsting och statliga institutioner.
Bilbranschen i Småland är också trogna kunder, bildekor är en viktig del av verksamheten.

2001 flyttade vi in på Telegatan 3, till att bÖrja med i en lokal på 160 kvadratmeter. Vi Är tacksamma Över att vi kunnat vÄxa i denna fastigheten. Idag har vi 900 kvadratmeter, ljusa trevliga lokaler, vÄl anpassade fÖr vÅr verksamhet.

Reklambyråer, arkitekter, mindre skyltföretag, mässbyggare mfl handlar också regelbundet.
Sen har vi hantverkare, industrier, butiker, buss & taxi och sportklubbar, alla är välkomna!
Välkommen du med, önskar skyltgubben Bengt!