ARBETSSTYRKAN

ERFARENHET & KOMPETENS

Vi SOM UTGÖR REKLAMIA

Reklamia har funnits sedan 1990. Företaget var tidigt ute att satsa på den digitala tekniken både när det gäller folieskärning och printning. I dag är vi sex personer i företaget. Det är viktigt för oss att ha en fräsch och modern maskinpark och aktuella programvaror. Minst lika hög prioritet lägger vi vid kunnande och kompetens. Fördelen med ett mindre företag, är att även om alla har sina specialområden, så är samtidigt alla insatta i det mesta som rör produktionen. Både Bengt och Kenth har mer än 25-årig erfarenhet inom den grafiska branschen.

#

BENGT ANDERSSON

DELÄGARE OCH VD

Bengt startade Reklamia 1990. Det mesta av Bengts tid går till försäljning, inköp, offerter och planering, men han deltar gärna i det praktiska arbetet. På fritiden är det trummor och blues som gäller, om inte fru Karin lyckas få med honom ut i husbilen!

#

MARKUS ANDERSSON

DELÄGARE / PRINTNING OCH SKÄRNING

Markus är Bengts äldste son, och har arbetat i företaget sedan år 2006. Han ansvarar bl a för produktionen i företagets senaste uv-planprinter och planskärare/fräs. Markus har ett förflutet som ljudtekniker, och tillbringar fortfarande mycket tid i sin studio.

#

ANDREAS DÜRING

DELÄGARE / GRAFISK FORMGIVNING

Andreas är, trots efternamnet han gift sig till, Bengts yngste son. Grafisk formgivning och montering av bildekorer är några av Andreas specialiteter. Andreas bor med frun Hanna i Tranås. Hundar och jakt är det stora intresset!

 

#

KENTH ANDERSSON

GRAFISK FORMGIVNING / PrePress

Kenth, Bengts bror, är trots sin ålder lite av en datanörd. Arbetar med den grafiska utformningen av allt från bildekorer till roll-ups och skyltar. Han fixar också till de eventuella justeringar i kundfiler som kan behövas före produktion. Gillar båtliv, hästar och slalom.

#

CAMILLA THÖRN

PRODUKTION / ADMINISTRATION

Camilla, Kenths dotter, arbetar med företagets rullprintrar samt fakturering och bokföring. Skärning av folie, montering och efterbearbetning är andra arbetsuppgifter. Stort heminredningsintresse!

#

HELEN ERIKSSON

PRODUKTION / FRAKTER

Även Helen arbetar med folieskärning, efterbearbetning och montering. Hon sköter också mycket av företagets logistik.
Helen arbetar halvtid på företaget.
Gör en och annan tavla på fritiden!